ANKARA NALLIHAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Sportif Faaliyetler Planlama Toplantısı Yapıldı.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Sportif Faaliyetler Planlama Toplantısı Yapıldı.

         Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç’ın başkanlığında Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Metin Meşeci ve Beden Eğitimi Öğretmenleri; Mustafa Fatih Öneren, Gizem Anıl Sezer, Bilal Kaya ve Saitali Can Çiftçi’nin katılımlarıyla 19/11/2016 tarihinde Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılmıştır.

Alican Kılıç, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne vekalet ettiğini, ilde konu ile ilgili yapılan toplantı maddelerinden bahsederek okul spor dallarına olan katılımın öğrencilerin kaynaşmasına, güven ve aidiyet duygularının gelişmesine, spor kültürü ve ahlakının oluşmasına yardımcı olduğunu belirtti. Ayrıca geçen yıl 42 öğrencinin okul sporları faaliyetlerine katılarak lisans aldığını belirtti.

Alican Kılıç ilçe birinciliği müsabakalarına katılmak isteyen okulların https://okulsporbilgi.gsb.gov.tr/Login.aspx adresi üzerinde bulunan okul sporları bilgi yönetim sistemi üzerinden katılım müracaatlarını yapacaklarını, katılım başvuru işlemlerinin 02-27 Kasım 2015 tarihleri arasında yapılacağını, okulların sistem üzerinden aldıkları müracaat formunu ilgili tarihler arasında İlçe Tertip Komitesi’ne teslim etmeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca  İl Gençlik Spor Müdürlüğü’nün malzeme, materyal, madalya ve kupa desteği sağlayacağını da belirtti.

Alican Kılıç, İlçe spor müdürlüğü olarak ilçede çeşitli branşlarda gerçekleştirilecek olan sportif faaliyetlere katılımın ön koşulu olarak il spor müdürlüğüne, okulların kendi bilgilerini göndererek şifre talebinde bulunmaları gerektiğini, şifre alma işleminden sonra; https://okulsporbilgi.gsb.gov.tr/Login.aspx adresinden bilgi giriş işlemlerini gerçekleştirebileceklerini, bu işlemlerin 20.11.2015 Cuma’ya kadar ivedilikle yapılmasını söyledi.

Yapılacak spor faaliyetleri branşları şu şekilde belirlenmiştir:

Ortaokul Sportif Faaliyet Branşları: Futbol(erkek), voleybol(kız), satranç(karma), dart(karma), kros(erkek 3000m,kız 2000m).

Lise Sportif Faaliyet Branşları: Voleybol(kız, erkek), futbol(erkek), satranç(karma), masa tenisi(erkek), kros(erkek 5000m, kız 3000m), dart(karma).

2015-2016 Eitim retim Yl Sportif Faaliyetler Toplants2015-2016 Eitim retim Yl Sportif Faaliyetler Toplants

 

Yazı Mahallesi İstanbul Caddesi No 1 Nallıhan Hükümet Konağı Kat 1 Nallıhan / Ankara - 0312 785 20 09

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.