ANKARA NALLIHAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kasım Ayı Okul/Kurum Müdürleri Toplantısı yapıldı.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kasım Ayı  Okul/Kurum Müdürleri Toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican KILIÇ başkanlığında, 18.11.2015’te Nallıhan Öğretmenevi ve ASO Toplantı Salonunda 2015-2016 eğitim-öğretim yılı kasım ayı  okul/kurum müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.

 Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Alican KILIÇ, Şube Müdürü Mustafa Talat AKBULUT ile okul/kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda 2015-2016 Eğitim- Öğretim yılı genel değerlendirilmesi, norm kadro durumu ve norm fazlalarının durumu, destekleme ve yetiştirme kursu, TEOG, tören, kutlama ve organizasyonlar, onarım başvuruları konuları görüşüldü.

Alican Kılıç toplantının açılışında katılımlarından dolayı tüm müdürlere teşekkür ederek hoş geldiniz dedi ve ağustos ayından sonra ikinci kez gerçekleştirilecek olan müdürler toplantısında görüşülecek olan gündem maddelerini belirttikten sonra ilçemizde 253 destekleme ve yetiştirme kurslarının açıldığı ve bu kurslarda 95 öğretmenin görev aldığı, 1665 öğrencinin yararlandığı, bu veriler ışığında ilçemizde kurslaşma oranının yüksek olduğu, fazlaca çaba gösterildiği, bu çabayı gösterenleri tebrik ettiği ayrıca açılan kursları sık sık ziyaret ettiği belirtildi. Varlık sebebimizin öğrenciler olduğunu onlara katabileceğimiz çok fazla şey olduğunu, bunları düşünüp uygulamakla yükümlü olduğumuzu da ifade etti.

Çocukların yalnız ders bazında değil, sosyal ve kültürel alan da gerekli desteği alması için gayret gösterilmesi gerektiği, kimlik kazanımı konusunda sorumluluk bilincinin öğrencilere kazandırılmasının önemli olduğu, bunun için de Mevlana Günü ya da Mehmet Akif Ersoy Günü gibi çağımıza yön veren önemli şahsiyetlerle ilgili faaliyetler yapılacağı Alican Kılıç tarafından dile getirildi.

M. Talat Akbulut konuşmayı devralarak okullara ortak sınavlarla ilgili genelgeyi gönderdiklerini, gerekli tedbirleri alıp araç planlamasının yapıldığını, sınavda görevlendirilen öğretmen listelerinin mail olarak atıldığını, okulların görevli öğretmenlere görev yerlerini tebliğ etmelerini, mazereti olan öğrencilerin dilekçe ya da raporlarını beş gün içerisinde sisteme girilmesi gerektiğini, sınav oturma planının salon başkanlarınca mutlaka doldurulması gerektiğini, oturma düzeninin “S” şeklinde olması gerektiğini, otuma planında yapılacak düzeltmelerin aynı form üzerinde gerçekleştirilmesi gerektiğini, öğrencilerin kitapçık kodlamalarının salonda görevli öğretmenlerce kontrol edilmesi gerektiğini, sınavla ilgili tutanak tutulması gerektiğinde sınıf öğrenci yoklama listesi altındaki boşluğa yazılması farklı tutanak yazılmasının gerekli olmadığını, yedek salonda sınava girecek öğretmenler için yedek cevap kağıdının bina sınav komisyonu başkanı tarafından doldurulup kontrol edileceğini ifade etti.

Okul/kurum yöneticilerine toplantıya katılım ve destekleri için teşekkür edilerek, toplantı başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirme temennisiyle sonlandırdı.




Mdrler Toplants 18/11/2015Mdrler Toplants 18/11/2015Mdrler Toplants 18/11/2015Mdrler Toplants 18/11/2015Mdrler Toplants 18/11/2015Mdrler Toplants 18/11/2015

 

 

Yazı Mahallesi İstanbul Caddesi No 1 Nallıhan Hükümet Konağı Kat 1 Nallıhan / Ankara - 0312 785 20 09

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.