ANKARA NALLIHAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Zümre Başkanları Toplantısı yapıldı.

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Zümre Başkanları Toplantısı  yapıldı.

 

Müdürlüğümüz tarafından 08 Eylül 2015 tarihinde saat 11.00´de ilçemiz Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü toplantı salonunda 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Zümre Başkanları Toplantısı yapıldı. Toplantı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa Talat Akbulut başkanlığında ,ilçe zümre başkanı olarak seçilen  öğretmenlerimizin hazır bulunması ile başladı. Toplantıda bir önceki yıl yapılan zümre planlarının değerlendirmesi  yapıldı. Bu eğitim öğretim yılında yapılacak zümre planlarının daha verimli olabilmesi için ilçe zümre başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunuldu. Başarılı bir yıl geçirilmesi temennisi ile toplantı sonlandırıldı.   

 

 

 

ilçe zümre başkanları toplantısıilçe zümre başkanları toplantısıilçe zümre başkanları toplantısıilçe zümre başkanları toplantısıilçe zümre başkanları toplantısıilçe zümre başkanları toplantısıilçe zümre başkanları toplantısıilçe zümre başkanları toplantısıilçe zümre başkanları toplantısıilçe zümre başkanları toplantısı 

 


 

 

Yazı Mahallesi İstanbul Caddesi No 1 Nallıhan Hükümet Konağı Kat 1 Nallıhan / Ankara - 0312 785 20 09

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.