ANKARA NALLIHAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı Başlarken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Kaymakamlığa Ziyaret Gerçekleştirildi.

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı Başlarken İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican KILIÇ beraberinde bulunan Şube Müdürleri ve okul müdürleri ile İlçe Kaymakamımız Sn Dr. İsmail Altan DEMİRAYAK´ı makamında ziyaret etti.
2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı Başlarken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Kaymakamlığa Ziyaret Gerçekleştirildi.

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılı Başlarken İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican KILIÇ beraberinde bulunan Şube Müdürleri ve okul müdürleri ile İlçe Kaymakamımız Sn Dr. İsmail Altan DEMİRAYAK´ı makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç yapılan ziyaret dolayısıyla günün anısına İlçe Kaymakamımız Dr. İsmail Altan Demirayak’a çiçek takdim etti. 

Yeni eğitim ve öğretim yılı için Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü planlama ve hazırlığın yapıldığını başarılı bir eğitim ve öğretim dönemi için hazır bulunduğumuzu ilçe kaymakamımıza ileten Alican KILIÇ, her konuda desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sn. Dr. İsmail Altan DEMİRAYAK´a teşekkürleri sundu.

 

Bu eğitim-öğretim yılında da Nallıhan’da eğitim seviyesini yükseltmek için gerekli çalışmaların devam edeceğini ifade eden Kaymakamımız Dr. İsmail Altan Demirayak, 2015- 2016 yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, velilere ve öğretmenlere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diledi.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazı Mahallesi İstanbul Caddesi No 1 Nallıhan Hükümet Konağı Kat 1 Nallıhan / Ankara - 0312 785 20 09

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.