ANKARA NALLIHAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı I. Dönemi Sona Erdi.

15 Eylül 2014 tarihinde başlayan 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı, 23 Ocak 2015 Cuma günü sona erdi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nallıhan’da öğrenim gören yaklaşık 4.700 öğrenci 15 günlük karne tatiline başladı.
2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı I. Dönemi Sona Erdi.

Karne dağıtımı için okullarımızdaki törenlere katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican KILIÇ, ilçe merkezinde sırasıyla Nasuhpaşa İlkokulu, Tapduk Emre İmam-Hatip Ortaokulu uğrayarak öğrencilere karnelerini ve belgelerini verdiler. Karne dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Talat AKBULUT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şirin AVCI, İlçe Milli Eğitim Mebbis Yöneticisi İlyas DEMİR ve okul yöneticileri ile katılan Alican KILIÇ; öğrencilere olumlu davranış sergileyen, büyüğünü ve küçüğünü tanıyıp saygı gösteren, geçmişimizi iyi bilip geleceğe ona göre hazırlık yapmak adına tavsiyelerde bulundu. 

 

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Alican KILIÇ yanına Şube Müdürü Şirin AVCI´yı da alarak Çamalan Mahallesindeki okullarımızı ziyarete gidip orada bulunan öğrencilerimize karnelerini dağıttılar ve hediyeler verdiler. Şube Müdürü Mustafa Talat Akbulut ve İlçe Mebbis Yöneticisi İlyas DEMİR ise Şehit Abdullah Ören Anadolu İmam Hatip Lisesine geçerek oradaki öğrencilerin heyecanlarına ortak oldular. 

 

Ziyaret ettiği tüm okullarda öğrencilere, tatillerini olumu ve faydalı değerlendirmeleri gerektiğini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican KILIÇ; tüm öğrencilerimize iyi bir ara tatil dileyerek, velilerimizin öğrencilerimizle bu ara dönemde yakından ilgilenerek onların ihtiyaçlarını gidermek için çaba göstermeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Yarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne DağıtımıYarıyıl Tatili Karne Dağıtımı

Yazı Mahallesi İstanbul Caddesi No 1 Nallıhan Hükümet Konağı Kat 1 Nallıhan / Ankara - 0312 785 20 09

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.